Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Sony TRV18E patch??

Discussion in 'Camcorders, Action Cams & Video Making Forum' started by Plump, Mar 11, 2003.

  1. Plump

    Plump
    Standard Member

    Joined:
    Feb 22, 2002
    Messages:
    638
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    under the bridge
    Ratings:
    +0
    Hi all,
    does anyone know ifit is possible to patch TRV18E to get DV in?
    I know diverse JVC and Canon cameras can be patched, does this also apply for Sony ? There are some good offers on this one, would be great if this is possible.
     
  2. Lex

    Lex
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    4,089
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    61
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +4
    Hi plump,

    I don't have the answer to this, but would be interested to know...
    I bought one about three months ago and am really chuffed with it - outstanding for the price (paid £469) - the only thing it lacks is DV-In...
     
  3. Plump

    Plump
    Standard Member

    Joined:
    Feb 22, 2002
    Messages:
    638
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    under the bridge
    Ratings:
    +0
    Yes, and that's the price to go for. I even saw it for as little as 425 last month.
    But if it is not patchable I'll have to go for TRV25 and the price difference is huge.

    I also asked this because I saw one TRV5 (Sony's very first miniDV) last sommer , that was patched. Maybe there's hope . . .
     
  4. disastermaster

    disastermaster
    Member

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Messages:
    48
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    hi, do any of you guys know wether the trv-250 has analogue passthrough and dv in/out?
    cheers
     
  5. Lex

    Lex
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    4,089
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    61
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +4
    Have you tried the Sony website? They should have all the specs there.
     
  6. Plump

    Plump
    Standard Member

    Joined:
    Feb 22, 2002
    Messages:
    638
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    under the bridge
    Ratings:
    +0
    THis is what I found, so no analogue pass thru:

    * System - Digital 8

    * Zoom 20 x

    * Digital Zoom 700x - (stupidity anyway)

    * Ton Stereo

    * Chip 540.000 Pixel

    * 0 Lux

    * Manual Focus ??????????????????? Check this well - no autofocus!!!

    * LCD-Screen 6,35 cm

    * DV-In, DV-Out, USB
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice