1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony STR1080 making funny noises

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by richgtfc, Aug 21, 2003.

Tags:
  1. richgtfc

    richgtfc
    Standard Member

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    129
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +0
    My Sony STR 1080 amp starts making a funny noise after it's been on for an hour or so. I get this low sound from all my 6 speakers, like helicopter blades which get louder and louder. I've had the amp since Feb and never had a problem before, not even the common buzzing speakers. Anybody else had the same or anybody have any ideas what's wrong?

    Thanks
    Rich
     
  2. richgtfc

    richgtfc
    Standard Member

    Joined:
    Feb 14, 2003
    Messages:
    129
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +0
    ??
     
  3. Prav

    Prav
    Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    Have you checked your cables. Make sure that none of the bare wires are touching each other. Sounds puzzling.
     
  4. bob1

    bob1
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    4,313
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +128
    try resetting the amp
     

Share This Page

Loading...