Sony STB 795 - Not buzzing

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by WYNIR0, Nov 23, 2004.

Tags:
  1. WYNIR0

    WYNIR0
    Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    190
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +12
    Saw a montion in another thread from a poster saying he had not heard of anyone who's STB 795 wasn't buzzing. Just wanted to say that mine isn't. Had it for 5 weeks, from Hi FI Bitz and it's great. I thank you. ;)
     
  2. Toothy

    Toothy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Either I'm very lucky...or I've a problem with my hearing as I have a Sony 930, a 790 and a Pioneer 434HDE....most people have been plagued with buzzing problems with those models.....but not me. \0/
     
  3. Mr Pleasant

    Mr Pleasant
    Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2000
    Messages:
    692
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +36
    My friend is delighted with his 795 which I suggested to him before I read the buzzing thread. Mercifully, he reports no buzzing. I wonder if it's down to the nature of people's mains supply. No idea how this works, but I know in this house I can't have low-voltage lamps on dimmer switches because the very audible buzz is hugely annoying, yet other people don't have a problem.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice