1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony NS930 sometimes switches off after pressing eject button

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Jon Weaver, Aug 23, 2004.

  1. Jon Weaver

    Jon Weaver
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 16, 2000
    Messages:
    6,002
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Born in Bristol but now in Newport, (for my sins)
    Ratings:
    +639
    I have a Sony NS930 and nearly always switch it on using the 'eject' button.

    Several times I have noticed that when I press the 'eject' button, the lights come on, and I turn away to pickup a disk, but when I come back, the tray hasn't come out and the lights have gone back off.

    At first I thought I was doing something wrong.. Perhaps pressing the eject button twice, but I have now seen this happen too many times.

    When I press the 'eject' button from cold, in about 50% of cases, the lights come on, the unit wakes up (I think it says 'Welcome') but then go off again (as if the standby button has been pressed)

    Has anyone else seen anything like this??

    Jon
     
  2. Grimley

    Grimley
    Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2003
    Messages:
    854
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Deepest, Darkest Essex, so BEWARE!
    Ratings:
    +82
    Not with mine, but then I use the on/off button :nono: :devil: ;) :p
     

Share This Page

Loading...