1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony KD32DX51

Discussion in 'TVs' started by Wingnut_72, Oct 2, 2005.

  1. Wingnut_72

    Wingnut_72
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi

    I am considering getting a Sony KD32DX51, can you switch between the analogue and digital or is it just digital.

    And overall is it a good set.

    Thanks
     
  2. MJ Invincible

    MJ Invincible
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yes, I believe it has an analogue and digital tuner.

    You could do a search on this forum for 32DX51 to see what people who have purchased this TV think of it. It seems a good choice though. In my opinion, Sony tubes have the best picture quality :) .
     
  3. Wingnut_72

    Wingnut_72
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi

    Can you record a digital channel while watching an analogue channel?

    Thanks
     
  4. ADENCOOL

    ADENCOOL
    Standard Member

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    77
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Yes, you get to select the output on av2 scart (analouge / digital / auto)
     
  5. sean5302

    sean5302
    Banned

    Joined:
    Sep 21, 2005
    Messages:
    1,391
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +82
    NO.

    The question you're asking is "can you select the input? Analogue, digital, auto".

    The answer is no, you can't. What happens is that the tv autotunes and then sorts the stations it has found. Digital 1, 2, 3 etc come first.
    Once it's found digital stations it seeks analogue ones. It puts these on channels 91, 92, 93 etc.
    You could move them in the menu so you had BBC1 digital on channel 1 and BBC1 analogue on channel x, whatever you want, but you'd need a list to know which channel number was where.
    What's the point?
     
  6. sean5302

    sean5302
    Banned

    Joined:
    Sep 21, 2005
    Messages:
    1,391
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +82
    No. The digital channel is outputted from the tv tuner. What you're watching is what it records.
     
  7. ADENCOOL

    ADENCOOL
    Standard Member

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    77
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    This is wrong

    this is how it was for the dx40
    select digital or anogulge input
    but this has a but to
     
  8. sean5302

    sean5302
    Banned

    Joined:
    Sep 21, 2005
    Messages:
    1,391
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +82
    Well I don't know what tv you have, but my KD32DX51 behaves as I wrote and Sony's website example does the same as mine.
    It only has one tuner and you select which channel you want to watch and also record at the same time. I checked the handbook again and it says as I wrote.

    Products
    Televisions and Projectors
    Home > Televisions and Projectors > Widescreen 16:9 TV > KD-32DX51
    KD-32DX51
    Overview Features Technical Specifications
    Integrated FREEVIEW, Virtual Dolby® and 7 Day EPG – perfect family entertainment!

    Remote Commander
    RM-949

    Stand
    SU-32XL1


    Audio

    Auto Volume Adjustment
    YES

    Power Output (Music) (L,R) (W)
    2 x 14
    Power Output (Music) (Sub) (W)
    30.0
    Power Output (RMS) (L,R) (W)
    2 x 7
    Power Output (RMS) (Sub) (W)
    15.0
    Sound System
    Virtual Dolby

    NTSC 3.58/4.43 (Video In)
    YES

    PAL
    YES

    Secam
    YES

    Tuning

    ATS (Auto Tuning System)
    YES

    Auto Labelling
    YES

    Auto Sorting
    YES

    Auto Start Up
    YES

    Channel Coverage CATV
    S01-S03, S1-S20

    Channel Coverage HYPER / Satellite
    S21-S41

    Channel Coverage UHF
    E21-E69

    Channel Coverage VHF
    E02-E12

    ITP (Intelligent Tuner Preset)
    YES

    No. of Tuners
    1.0


    Programme Memory No.
    100.0





    Powered by My Sony
    About Sony Press Centre Product FAQs Careers
    © 2004 - 2005 Sony - Terms and Conditions | Privacy
     
  9. ADENCOOL

    ADENCOOL
    Standard Member

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    77
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I also have a Sony KD32DX51U and it has (like every other idtv) 2 tuners , 1 digital tuner and 1 analogue tuner. if you use the menu you can select which signal is outputed on scart 2.

    i dont want to get into a protractive argument on who right or wrong
     

Share This Page

Loading...