Sony KD32DX40 AV1 RGB colour distortion problem

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by wyerd, Feb 2, 2004.

  1. wyerd

    wyerd
    Active Member

    Joined:
    Dec 29, 2000
    Messages:
    761
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Upstate New York. USA
    Ratings:
    +27
    I’ve made a cable from the RGB monitor output of my PC’s ATI graphics card as described here .The cable then plugs into the RGB SCART socket of the TV, a Sony KD32DX40. I’ve applied the Powerstrip software changes, but the image I get is not what I expected. The colours appear corrupted, or distorted, as if magnets been put too close the screen. A white screen appears pink at the bottom and progressively gets whiter at the top. I’ve tried the cable on another 14” Sony and the picture is perfect, so it’s a problem with the DX40.

    I’ve contacted the author of the article, and he doesn’t know what it could be. Does anyone on this forum have an idea what the problem could be?

    Thanks,
    David.
     
  2. wyerd

    wyerd
    Active Member

    Joined:
    Dec 29, 2000
    Messages:
    761
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Upstate New York. USA
    Ratings:
    +27
    anyone?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice