1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony HS20 - Resolution Problems

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by sneaky, Dec 28, 2004.

  1. sneaky

    sneaky
    Standard Member

    Joined:
    Dec 14, 2003
    Messages:
    348
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North East
    Ratings:
    +0
    Hi all,

    Long time since I posted but I have been enjoying my projector too much.

    Anyway been having problems since I upgrded the ATI catalyst driver for my ATI 9600. I went back to the old drivers that had been working fine and my problem is as follows.

    Powerstrip setup for 1368 * 768
    Display Control Panel set to 1368 * 768
    Desktop set to 1368 * 768 all ok.

    But the picture on screen is set to 1024 * 768.

    Ive search the forum for about 2 hours and havent found any help so far. So hopefully there is some kind person out there who can give me some advice.

    The moral to the story is if it aint broke dont upgrade the drivers.

    Thanks

    Chris
     
  2. JohnS

    JohnS
    Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2000
    Messages:
    2,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Herne Bay, Kent
    Ratings:
    +33
    When you upgrade drivers you have to re-add the powerstrip setting to the new driver and make sure that the checkbox "hide resolutions not supported by this monitor" has not become reapplied.
     
  3. sneaky

    sneaky
    Standard Member

    Joined:
    Dec 14, 2003
    Messages:
    348
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North East
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply John.

    But I had done all that and still the same - so im absolutely mystified.

    Chris
     
  4. JohnS

    JohnS
    Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2000
    Messages:
    2,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Herne Bay, Kent
    Ratings:
    +33
    When you say , go back to the previous drivers, do you mean roll back or remove and then reapply? I always remove them in add remove programs and all of the ATi entries in regedit before adding the new one.

    It definilty sounds like its not allowing the resolution, if that ckeck box is ok in the ati control panel, check powerstrip as well and try a reboot (you probably have). Try selecting the res from the slider in powerstrip not from the ati driver.
     

Share This Page

Loading...