1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony Hs10 Powerstrip Settings

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by RASH PATEL, Sep 19, 2003.

  1. RASH PATEL

    RASH PATEL
    Standard Member

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    108
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hi all,

    My new HTPC consists of Radeon graphics card linked
    DVI to my H10 PJ.I have configured Powerstrip using
    parameters suggested in this forum

    1368x768=1368,88,144,232,768,1,3,30,82280,7

    and the PJ seems to work OK. However, when I display settings on the PJ (Information menu in HS10), the PJ shows:

    FH _45.01 _
    FV _56.04
    Prog. NO: 121
    1366x768 _

    According to Sony Manual programe No if correct 1:1
    mapping ,should show _51,however the PJ shows _
    121 !!


    Am I doing something wrong?

    Any help would be most welcome,

    Regards,
    Rash
     
  2. loonatic

    loonatic
    Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    1,877
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Springwell Village, Gateshead
    Ratings:
    +16
    Hi Rash,

    I am using slightly different PowerStrip settings to you and mine shows up as mode 51.

    Here are my PowerStrip settings:

    • 1366x768=1366,65,142,207,768,1,3,21,79046,39

    • Horiz res: 1366
    • Vert res: 768
    • Horiz refresh: 45 Khz
    • Vert refresh: 56 Hz
    • H-sync: negative
    • V-sync: negative

    Hope that helps,

    Cheers, Lee
     
  3. RASH PATEL

    RASH PATEL
    Standard Member

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    108
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hi Lee,

    Thanks very much for the info. Will try your settings,

    Kind regards,

    Rash
     

Share This Page

Loading...