1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony hours run ?

Discussion in 'Televisions' started by lynx, Jun 21, 2003.

  1. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +301
    Anyone know the code to display the hours meter on an old KV29 X5 ? It's a two digit code (i believe) entered at the TT menu.
     
  2. WSH

    WSH
    Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2002
    Messages:
    997
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
    Dont enter any two digit code except 00 to get out of the TT menu. Entering any other code may screw it up.

    You want to press menu when TT is displayed and go to demo. Cant remember if they have hours run or not, but if it has it will be there.
     
  3. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +301
    No it not contained there.
     
  4. WSH

    WSH
    Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2002
    Messages:
    997
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
  5. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +301
    It would appear to be - 22 .
    Has anyone tried it ? ( i don't want to be responsible for any cock ups with this set ). :)
     
  6. WSH

    WSH
    Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2002
    Messages:
    997
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
    I lost a setting on my 14" sony when I put an incorrect TT code in.
     
  7. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +301
    Define 'incorrect' ? Did you have the correct code but enter it incorrectly ?
     
  8. WSH

    WSH
    Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2002
    Messages:
    997
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
  9. Orbitalzone

    Orbitalzone
    Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    394
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    E.Sussex
    Ratings:
    +43
    Don't do it!!! :eek:

    On my KV28FX20, TT22 sets the TV for use in 'Destination L' - thus the TT codes do vary from model to model

    Incidentally, my TV's service manual has no mention of 'Operating timer and error mem. display' as a TT code.... oh and one TT erases the NVM chip back to default (not necessarily correct) settings.

    Be carefull in the service mode!
     
  10. WSH

    WSH
    Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2002
    Messages:
    997
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
    Where do you get the service manuals?
     
  11. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +301
    They were available for download. I recall someone posting a password was now required to access them though.
     
  12. Orbitalzone

    Orbitalzone
    Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    394
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    E.Sussex
    Ratings:
    +43
    Yes I don' think you can easily download them... I used to work at a TV shop so I was able to get a paper service manual for my Sony.

    I do have a few Panasonic service manuals in PDF form < HERE > (sorry No Sony manuals though)
     

Share This Page

Loading...