1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sony FS76 Noise Reduction menu...

Discussion in 'Televisions' started by SimonO, Feb 28, 2003.

  1. SimonO

    SimonO
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    3,193
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Hertfordshire
    Ratings:
    +64
    My old FQ75 had High, Medium, Low and Auto as options for Noise Reduction... My new FS76 didn't show the Auto option, so I assumed Sony had removed it...

    However, tonight whilst fiddling with the picture I noticed that I had the Auto option..? When I went back into the menu it was missing again...

    Has anyone else noticed this..? Or am I going mad..?
     
  2. devastator

    devastator
    Active Member

    Joined:
    May 15, 2002
    Messages:
    1,511
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +49
    I noticed this on the FQ80..couldn't find it again. Thought I was mistaken at the time. I'm glad it's not just me.

    Not messed about with it recently.
     
  3. Manuman

    Manuman
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Are you on any prescription drugs SimonO?

    Just kidding, ive not come across this yet, has this happened whilst viewing DVD AND TV sources?
     
  4. SimonO

    SimonO
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    3,193
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Hertfordshire
    Ratings:
    +64
    Cable (RGB) via AV2... I've just dug out the instruction manual and it does show Auto as an option..?

    Calling all FS76 owners... Do you have the Auto option listed..?

    Wierd..!
     

Share This Page

Loading...