1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sony flashing a message at me

Discussion in 'Hi-Fi Stereo Systems & Separates' started by loofer, May 1, 2005.

  1. loofer

    loofer
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2001
    Messages:
    185
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Hi, my Sony HT-DDW860 has started flashing the word "protect" every time it is turned on recently, won't put any sound out and then switches itself off, any ideas what the problem might be?
     
  2. karkus30

    karkus30
    Banned

    Joined:
    Jul 29, 2002
    Messages:
    13,991
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,261
    Sounds like you have activated the coding protection system (a bit like car radios). Its generally optional, but maybe you ticked the wrong box!
     
  3. SKA.face

    SKA.face
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Check your cables,your overloading somewhere,so the protection circuit is kicking in,the may be touching each other,or wired wrong,check carefully.UNPLUG FROM MAINS!
     
  4. loofer

    loofer
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2001
    Messages:
    185
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    right, cheers i'll have a look.
     

Share This Page

Loading...