Sony DG820 Amp --- Mac Mini --- Sony KDLV4000 - Green Tinge!

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by donnelly67, Nov 29, 2010.

Tags:
  1. donnelly67

    donnelly67
    Active Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    204
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    North Yorkshire
    Ratings:
    +22
    Can anyone help with something quite strange that I can't figure out or see anything online regarding the problem!

    New Mac Mini purchased Friday. I have that into my DG820 AV Receiver then into my trusty Sony KDLV4000 TV. Everything looks great (apart from text being super small!) but when I change from say PS3 or TV back to MAC MINI on my AMP and wake the MAC up from sleep, there is a green tinge to the screen:confused:

    The only reason I am posting this in amp is if I quickly turn the amp off and on, presto back to normal.

    Any ideas?
     

    Attached Files:

  2. dante01

    dante01
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    46,093
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +11,048
    I can only suggest you ensure the Mac's video output settings are correct and comply with your TV's capabilities.

    Look in System Preferences --> Hardware --> Display
     
  3. davepuma

    davepuma
    Distinguished Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Messages:
    17,541
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,506
    or just another HDMI foible..... I sometimes get a yellow tinge when I turn my pj on if the source and plasma are already on. By turning the source off/on (usually sky+HD) again usually fixes it.
     

Share This Page

Loading...