sony bravia & sony ps3

Discussion in 'Sony TVs Forum' started by tom_charleswort, Feb 9, 2009.

  1. tom_charleswort

    tom_charleswort
    Standard Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    4
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hi, sorry if this already been on but i cant find anything.
    i have a sony bravia RM-ED009 hdtv and a PS3 i tried connecting the HDMI cable and setting the tv to update the HDMI list but it doesnt find playstation, i tried another cable and another tv and the playstation works on the HDMI cable and other tv's any ideas?
     
  2. gken74

    gken74
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    1,682
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Coatbridge
    Ratings:
    +301
    Have you checked you PS3 is set to use the HDMI in the system settings.
     
  3. tom_charleswort

    tom_charleswort
    Standard Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    4
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yeah and when i do no picture is displayed and no signal found
     
  4. Curly99

    Curly99
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    9,426
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,255
  5. dirac2525

    dirac2525
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I just bought a bravia, and had the same exact problem.

    Hold down the PS3 button for 2 beeps, and your Bravia should detect the PS3 immediately.
     
  6. tom_charleswort

    tom_charleswort
    Standard Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    4
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hi sorry f late reply i have tried all these things and nothing worked
     
  7. tom_charleswort

    tom_charleswort
    Standard Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    4
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    also, when i select HDMI on the ps3 the screen goes blank so dont get the oppertunity to select 780
     

Share This Page

Loading...