Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Sony 930 deinterlacer problems

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by chriswhiteuk, Apr 17, 2004.

  1. chriswhiteuk

    chriswhiteuk
    Active Member

    Joined:
    Sep 30, 2002
    Messages:
    264
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Surbiton
    Ratings:
    +6
    Hi, can someone do me a favour ?!!

    When using the progress component output to a suitabel source -

    put the switch on the back of the unit to selectable, then bring up the setup menu.

    hen switch the component output between interlaced/progessive and at the same time, look for the appearance of blue/green outlines to the menu !

    In interlaced these coloured outlines dissappear, but with progressive on I get them, and it's really bugging me !

    I'm using it on a Panny AE500, so the effect is blown up !

    When watching films in progressive, I find myself looking out for this effect - so I've resorted to the "inferior" interlaced.

    Any comments or ways to solve this ?

    Cheers

    Chris
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice