Sony 850 and RCE

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by colemric, Jul 27, 2001.

  1. colemric

    colemric
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have the 850 multidisc machine, with built in codefree (not sure who did the mod but I got the machine from Hi-Spek). I have only got one RCE disc (6th Day - I know, I have no taste) and it won't play it, whereas my cheapo Philips DVD will. Sadly the Philips machine is connected to the TV in the lounge rather than the AVCA1-SE (etc) in the media room . . .
    Has anyone found a solution that works generally for the Sony 850?

    Many thanks for any ideas of things to try.
     
  2. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0

    It's the cheapo auto only sony mods that don't play RCE.

    You could try putting in a non-RCE R1 disc in first to get the player in to R1 mode as this works on some players which have problems with RCE discs.
     
  3. Fartpants

    Fartpants
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Is there a way to select the region manually instead of automatically?

    Try that
     
  4. colemric

    colemric
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Unfortunately the trick of playing another Region 1 disc first won't work, and you can't select regions manually. Any other ideas out there?
     
  5. Fartpants

    Fartpants
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Looks like your F**KED
     

Share This Page

Loading...