Sonicstage 3.4 help

Discussion in 'Headphones, Earphones & Portable Music' started by richjar, Mar 11, 2006.

  1. richjar

    richjar
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Ive uninstalled 3.1 and downloaded the 3.4 Installer, and when I open it either nothing happens or it says 'connecting to server' and then nothing happens.

    any ideas anyone?
    thanks
     
  2. Sporran

    Sporran
    Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Messages:
    1,487
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Pembrokeshire, Wales
    Ratings:
    +134
    you got any quirky firewall softare thats preventing application/net downloads?
     
  3. richjar

    richjar
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    just got mcafee 8.0 installed...
     
  4. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    27,407
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +6,286
    You could try disabling any internet protection or firewall that the mcafee may have for the duration of the install. It may be stopping it working properly.
     
  5. richjar

    richjar
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    looks like its done the trick! thanks very much
     

Share This Page

Loading...