1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Software version for AV32R?

Discussion in 'TAG McLaren Audio Owners' Forum' started by Smurfin, Aug 22, 2004.

  1. Smurfin

    Smurfin
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    20,395
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,741
    I've just bought a cheap Tag AV32R (base spec except with PLII enabled), and the current software version is something like 3.45. I'm sure there have been many updates since this one...is it worth the hassle of getting a Tagtronic cable to load up the latest software?

    If so, how would it change the performance of my Tag? (which is excellent btw:))
     
  2. Kenny Glasgow

    Kenny Glasgow
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    3,346
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston, Scotland
    Ratings:
    +225
    Smurfin the latest for AV32SP is 3.8 but as you say you need the cable. There were a lot of fixes over the various software releases but I can't remember what they all were.

    The "old" forum had a list of them so check to see if they are still listed in the IAG site
     
  3. Dr Udo Zucker

    Dr Udo Zucker
    Active Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    358
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +35
    Hi, I cannot remember v3.45 for the AV32R SP. The list of software was, as far as I recollect: 3.4, 3.40.1, 3.5, 3.50.1, 3.6, 3.7, v3.75 and finally v3.8. So a very long list of upgraded and associated changes. Definitely worth upgrading to v3.8 in my opinion :thumbsup: .
     
  4. Matt Horne

    Matt Horne
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 20, 2000
    Messages:
    4,109
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Over the Hill & Far Away
    Ratings:
    +118
    Sure theres a thread here that mentions the versions and what changed.. I have 3.75 so I don't think its worth getting the cable to upgrade.. I'll wait till I upgrade the machines DAC's etc and get the heldpdesk to upgrade it at the same time!

    Cheers

    Matt
     
  5. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,562
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +166
    There was V2.02-V2.03-V2.04-V3.01-V3.11.211-V3.20.1-V3.3-V3.40-V3.40.1

    V3.50-V3.50.1-V3.60-V3.70-V3.75-V3.80


    i'M SAD I KNOW :suicide:
     
  6. GrahamMG

    GrahamMG
    Well-known Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    4,449
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +192
    There was even a V2.01 on our original unit........(I'm surprised I remembered it......). I'd always use the latest version compatible with your device/options.
     
  7. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,562
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +166
    Now GrahamMG that must have been a prototype
     
  8. GrahamMG

    GrahamMG
    Well-known Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    4,449
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +192
    well it didn't work well as I seem to remember due to a duff batch of some component and was fixed almost overnight and came back with v2.04 so......Nice lunch with Jo Graham when I picked it up as I also seem to remember!
     

Share This Page

Loading...