snazio and a wireless bridge

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by djcla, Mar 11, 2006.

  1. djcla

    djcla
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    7,629
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Gloucestershire
    Ratings:
    +601
    was just thinking if i added a super G 108MB's wireless bridge to the snazio's ethernet port do you think this would work?
     
  2. zAndy1

    zAndy1
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    22,916
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    5
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +9,369
    for hidef (.ts file) streaming? Probably not.
     
  3. djcla

    djcla
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    7,629
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Gloucestershire
    Ratings:
    +601
  4. stumpy77

    stumpy77
    Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    try it if you have one ive been using my netgear bridge for my xbox and never had problems . I admit when I set up my xbox360 to stream media from my media center pc it says hi def may not be reliable however this was with my wireless card on my laptop which ive found not to be reliable as my bridge . How much hi def will you watch from your machine.
     
  5. djcla

    djcla
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    7,629
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Gloucestershire
    Ratings:
    +601
    What can a 360 play?, maybe i should be one of those...
     
  6. djcla

    djcla
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    7,629
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Gloucestershire
    Ratings:
    +601
    Can you stream via windows XP or does it have to be media centre?
     
  7. stumpy77

    stumpy77
    Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    the xbox streams as a media center extender so I presume it must be media center edition. Its a clever bit of kit btw. There is also a div x program (havnt tried yet but a friend has) to enable divx streaming. :thumbsup:
     
  8. zAndy1

    zAndy1
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    22,916
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    5
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +9,369
    the 360 will play .ts files and there is a way of making it play divx but I haven't persevered with that yet. Will also stream WMVHD. Blimey, having written that I'm now wondering why I'm considering the snazio lol!
    My problem is the connection between my PC and 360 just isn't up to the job. Either need 200mbps homeplug or wired lan (not really practical) or a decent wireless router (of which I believe the new netgear MIMO3 one is the only real option).
     
  9. djcla

    djcla
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    7,629
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Gloucestershire
    Ratings:
    +601
    it's not xvid and divx out of the box then :(, is there anything else you can buy that just streams media and rely's on the PC for codecs etc.
     

Share This Page

Loading...