1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

smearing,sony kp53s4u rear projection

Discussion in 'TVs' started by robbyamanda, May 5, 2004.

  1. robbyamanda

    robbyamanda
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    can anybody help i have a smearing problem,mainly red but also other colours ,i have read the post for the kp44px2,i cant get into the service mode and i have shadow efect on faces, this more so in dark scenes, hope you can help. or should i just set fire to it ? :lease:
     
  2. ayubars

    ayubars
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2003
    Messages:
    91
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    LONDON-UK
    Ratings:
    +0
    make sure ypu press the right button. I couldn't get into service mode either but then realised i was presseing the wrong button
     
  3. robbyamanda

    robbyamanda
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    could you clarifie is it the arrow button you press or i ,i dont have an i button on my remote,if you press 1 button first it goes to channel 1 ,i must be thick
     
  4. ayubars

    ayubars
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2003
    Messages:
    91
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    LONDON-UK
    Ratings:
    +0
    Hold on, I'll find out.
    I know i found it on the Forum somewhere.
     
  5. ayubars

    ayubars
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2003
    Messages:
    91
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    LONDON-UK
    Ratings:
    +0
    As to getting in to the service menu, the usual error is pressing the wrong last button

    Press i+ 5 VOL+ [] The final one is the teletext off button
     
  6. robbyamanda

    robbyamanda
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanks auybars i dont have i on my remote ?
     

Share This Page

Loading...