Smart IPTV app WebOS

Discussion in 'LG TVs Forum' started by Djuganight, Aug 3, 2018.

  1. Djuganight

    Djuganight
    Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2015
    Messages:
    295
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +69
    Hi,

    When I install the app Smart IPTV on my LG OLED55C8 It stays as shown in the video below:

    Smart IPTV app issue


    What can be the cause as I have already tried to uninstall and install several times wothou any luck?

    Thank you in advance.
     
  2. Djuganight

    Djuganight
    Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2015
    Messages:
    295
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +69
    Anyone please???
     
  3. Paul D

    Paul D
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 27, 2000
    Messages:
    2,817
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +569
    Maybe uninstall, then turn TV off then unplug for 10 mins. I had an issue with my C7 with the app not fully uninstalling. It's fine now, It could be a bug with the C8 though...
     
  4. zAndy1

    zAndy1
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    22,933
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    5
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +9,380
    Isn't it saying the free trial is over and you need to activate it for a one off fee of €5 using the Mac address of your tv? You activate it at Smart IPTV Activation
     
  5. Djuganight

    Djuganight
    Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2015
    Messages:
    295
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +69
    I have made another factory reset and this time after initial setup the TV showed a message saying WebOs updated. Now this app and also the accuweather are working fine.
    Perhaps was some sort of bug in the web OS or something.....
    I have the TV since 28 July and already have to do 3 factiry reset, one of them made by the LG technicians....

    It's hard to pay so much for a TV and have to live the first week streesing with issues...


    The app is activated, but even if it was not, it does not beahve like that. That is, or hopefully was, a bug from WebOS
     

Share This Page

Loading...