1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Skydigital Thompson sound problem.

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by three1ne, Jul 31, 2005.

  1. three1ne

    three1ne
    Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2005
    Messages:
    76
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Ipswich
    Ratings:
    +3
    Hi all, first post here.

    I have a new thompson sky digital box and have just started to hear a strange annoying humming sound when viewing sky. This only effects sky, I have eliminated the problem from having anything to do with my TV or speakers.

    I disconnected everything and reconnected everything but with no joy. Its nothing to do with the signal as I disconnected the sky cable and the humming was still there (sky displaying a "no signal" page). I have tested out another scart cable but with no luck.

    I searched the forums and it appears that this isnt a new problem although i didnt see any decent replies.

    Any advice would be greatly appreciated.
     
  2. SamRadford

    SamRadford
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    3,965
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    N. Yorkshire
    Ratings:
    +309
    Sounds like a faulty Digibox (excuse pun). Contact the supplier (Sky?) and ask for a replacement.
     
  3. three1ne

    three1ne
    Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2005
    Messages:
    76
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Ipswich
    Ratings:
    +3
    Thanks for the reply. I done so and have a sky monkey coming out soon. They sounded almost as if I was expecting to call saying my box was faulty.
     

Share This Page

Loading...