Sky+ Updated Last Night

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by RichardJ, Apr 16, 2003.

  1. RichardJ

    RichardJ
    Active Member

    Joined:
    Jan 27, 2003
    Messages:
    133
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Shropshire
    Ratings:
    +6
    OSV 1.3.0ba EPG v Sky+1.25.d.

    I've checked functionality but can't find any differences. Certainly no dual recording still. I presume it'sjust an update for some bug fixes though.

    Has anyone found any changes ?
     
  2. Dave777

    Dave777
    Active Member

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    480
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Gatwick
    Ratings:
    +8
    I always wonder what that they have done when I turn on Sky+ and find it on the demo channel:suicide:

    I looked for dual recording but alas no sign of that or anything else.

    Still looking!

    Cheers

    Dave
     
  3. Dave777

    Dave777
    Active Member

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    480
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Gatwick
    Ratings:
    +8
    P.S.

    Just checked Digital Spy forums and no one there has found anything yet either!
     
  4. GETanner

    GETanner
    Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    572
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +76
    Updated the way it handles Series Links seems to be the only visable change.

    Guy
     
  5. Marcus Wood

    Marcus Wood
    Active Member

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    376
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    London
    Ratings:
    +4
    I was having problems before with occasional loss of some channels on one feed (see my thread here: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=&threadid=75772 ) but I have lost all channels on Sky+ since this morning!

    Maybe there's a connection.

    When I got in from work, I still didn't have any channels, so I connected up my old Sony Digibox and with that I can get about half of them.
     
  6. savage

    savage
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Something was up last night my Sky +turned itself off twice watching the football and took ages to come back on .

    also does anyone have the number for the new veiwing card ?
    as my other Sky had a banner on last night saying insert your new card
    Cheers
     
  7. boogie man

    boogie man
    Standard Member

    Joined:
    Dec 4, 2001
    Messages:
    233
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Sunny Berkshire !!
    Ratings:
    +1
    Same Here last night :confused: just lock up had to restart it twice before coming back

    boogie man
     
  8. rigman

    rigman
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2000
    Messages:
    2,763
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    East Yorkshire
    Ratings:
    +59
    I wish they would add a second chance feature to the delete function. My wife has yet again deleted something I wanted to watch by mistake :mad:

    If it asks you if you were sure you wanted to delete 'xyz' then it proably would not happen as often.

    Darren
     
  9. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    Are you sure it was an mistake:)

    Just press the blue button on the selected program to "Keep" it then if the delete key is pressed you are asked for confirmation.
     
  10. gringottsdirect

    gringottsdirect
    Active Member

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    2,896
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    50 Rue St Georges, Paris.
    Ratings:
    +27
    It used to do exactly this then it was changed, maybe they should change it back again ?
     
  11. rigman

    rigman
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2000
    Messages:
    2,763
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    East Yorkshire
    Ratings:
    +59
    The chance would be a fine thing. I work away so cant get a chance to do this. I would not even dare asking her to do it. I would end up losing everything :rolleyes:

    Darren
     
  12. Ragnar1976

    Ragnar1976
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    30
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +1
    You do realise that you can set the programme to "keep" before its been recorded.
     
  13. rigman

    rigman
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2000
    Messages:
    2,763
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    East Yorkshire
    Ratings:
    +59
    Okay thanks for that. Next time I am home I will set all the series recordings to keep.
     
  14. savage

    savage
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    boogie man

    Just to let you know my Sky + was turning itself off over the weekend as well .

    I called Sky and I had to have system houskeeping which they talked me through and it reset everything .
    Its working fine now and acutally a bit faster just incase yours is still doing that .
    (it loses all your recordings though )

    Cheers
     

Share This Page

Loading...