Sky TV, How to change a regional channel

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by denn, Feb 13, 2009.

  1. denn

    denn
    Standard Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    23
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Not too sure if this has been covered before, appologies if so.
    I have relatives staying with us this weekend who are from Kent, can I alter the Sky box by any chance to enable them to watch Meridian TV, we are in the Granada area. I have seen examples of this before when we have been abroad, some places have Granada and some have Grampian. I would be more than grateful if anyone had the know how to do such changes.
    Denn
     
  2. Broadz

    Broadz
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    8,697
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,423
    Whether you can or not, it's got nothing to do with DVD recorders.
     
  3. Gavtech

    Gavtech
    Administrator

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    21,148
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +7,095
    Moved.
     
  4. fernandez

    fernandez
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    6,039
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +995
    Last edited: Feb 13, 2009

Share This Page

Loading...