Question Sky through to another room

Discussion in 'Home Cinema Building DIY' started by stuartbennett74, Oct 30, 2017.

  1. stuartbennett74

    stuartbennett74
    Standard Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Belfast
    Ratings:
    +11
    I hope someone can help me - I have sky hd installed in a room and want to run it into another room - I have a dead satellite extension cable that can be removed and replaced - is there a better cabling option out there?
     
  2. hands197

    hands197
    Standard Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    1
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  3. _Darren_

    _Darren_
    Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    247
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Upgrade to sky q
     
  4. Joe Fernand

    Joe Fernand
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    28,843
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    The Borders
    Ratings:
    +3,544
    Do you mean you want to move the SKY+ HD box to the other room or you want to be able to view it in two locations simultaneously?

    Joe
     
  5. stuartbennett74

    stuartbennett74
    Standard Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Belfast
    Ratings:
    +11
    Thanks for the replies guys - I'm wanting to run the sky box in a different room from where the sky cables come out from the wall - I had previously run satellite extension cable through the wall low down at carpet level - this cable has failed so I need a replacement approach
    If I move to sky q it must be the 2 TB box going in there so I think I'm right in saying it needs to be connected by these cables?
     
  6. Joe Fernand

    Joe Fernand
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    28,843
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    The Borders
    Ratings:
    +3,544
    If you go with SKY Q you will likely find the SKY Installer will want to replace the Dish to Box cabling anyway - ensure they lay it through to the room where you now want to place the SKY Q box.

    Joe
     

Share This Page

Loading...