1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky+ Sound problem

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by holtehero, May 18, 2004.

  1. holtehero

    holtehero
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    2,775
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +1,771
    I have Sky+ connected to my Denon 2803 via an optical cable. Everything was fine until around 2-3 weeks ago when the sound stopped working on sky movies 1,2 & 3.

    I can get sound for these channels through the scart lead to the TV, but i get nothing through the amp. All other channels including the movie channels seem to work fine

    I have rung Sky and they said they were looking into it, but i haven't heard back from them in a week and a half

    Anyone else having a similar problem?
     
  2. davej

    davej
    Standard Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    85
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Sunderland
    Ratings:
    +0
    I had the same problem with my Denon 3802/sky + while back - I'd accidentally pressed the mode button on the Denon's remote so it no longer auto detected the type of input on the optical connection. :oops:
    As a result sound was fine on every channel except Sky Movies 1-3 and the Disney channels where there was total silence.
    Before realising my mistake I phoned Sky and they said it was a known problem and they were looking into it......
     
  3. holtehero

    holtehero
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 10, 2002
    Messages:
    2,775
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +1,771
    Hi,

    Excellent, i pressed the blue mode button and set it back to auto and it works again

    Thanks :thumbsup:
     

Share This Page

Loading...