Sky & Sky+ Sky 160+ abroad

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by ladypickers, Feb 9, 2005.

  1. ladypickers

    ladypickers
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Could anyone please advise me whether Sky & Sky + works in Australia. We have a subscription here in the UK but wonder if I take my box and card to Australia if / when we emigrate but continue payments from our UK bank account will it work down under or are they likely to cut me off. If not what are the options if I want the Sky package, we've got to have UK TV :). Obviously all the times will be out.....with the 9 or 11 hr difference
     
  2. rigman

    rigman
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 14, 2000
    Messages:
    2,760
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    East Yorkshire
    Ratings:
    +59
    No it will not work at all. You have to be able to see the astra satellite at 28.2 degs east. It will not be that bad though as they have high definition in oz.

    Good luck on your move
     
  3. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,365
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +323
    Wouldn't a really big dish help? :D

    A. Dork
     
  4. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    The only way you'll see UK TV in Oz is to get some rellies to send you videos.
     
  5. ladypickers

    ladypickers
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanks guys, very dissappointed, is it because of Oz's position you cant see the satalite.
     
  6. Boy Lex

    Boy Lex
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    You could always send your own satellites up to receive the signal that sky send to the astra satellites and beam it across to another satellite over oz. Only cost you a few billion!
     
  7. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Yes it is. Even if you could see it, it wouldn't be of much use, because the signals are beamed to Europe.
     
  8. John

    John
    Moderator

    Joined:
    Dec 13, 2002
    Messages:
    10,998
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,676
    There are some members from OZ on these boards, maybe start a new thread asking about SKY equivalents out there
    atb
    JS
     

Share This Page

Loading...