1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky+ SDI mod and RGB output...

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Laura, Jul 2, 2004.

  1. Laura

    Laura
    Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Newcastle Upon Tyne
    Ratings:
    +24
    Looking to getting a plasma with an IScan HD soon, i'd also like to get a DVD Recorder.

    I seem to remember that only the TV scart is RGB enabled, so wouldn't be able to connect the IScan and the DVD Recorder by scart simultaneously.

    I don't really want to daisy chain the Sky+ to the DVD Recorder to the I-Scan, as it would stop me watching Sky if i was using another input to the recorder.

    If i got the Sky+ box SDI modded (i have a v1 box) would i be able to use the SDI output + RGB scart simultaneously?

    laura.
     
  2. philipb

    philipb
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2002
    Messages:
    1,985
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +132
    Yes, the has
     
  3. philipb

    philipb
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2002
    Messages:
    1,985
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +132
    Yes, but this reply has to be at least 10 characters long, so yes again.
     
  4. Gordon @ Convergent AV

    Gordon @ Convergent AV
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    13,982
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Living in Surrey, covering UK!
    Ratings:
    +2,786
    or you could save a few bob and just use the s-video output of the SkyPlus box instead.

    Gordon
     
  5. Laura

    Laura
    Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Newcastle Upon Tyne
    Ratings:
    +24
    Thanks Gordon, though I could have sworn i read in the manual that doing that was a no no... will dig out my manual and have a look.

    Will s-video into a DVD-R recorder be as good as RGB?
     
  6. Gordon @ Convergent AV

    Gordon @ Convergent AV
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    13,982
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Living in Surrey, covering UK!
    Ratings:
    +2,786
    Interesting question and one I can;t answer as I've not done dem.....

    S-VIDEO out of SkyPlus while scart is set to RGB will work. I am quite confident. My own Box is set to RGB and I use s-video....

    Gordon
     
  7. Laura

    Laura
    Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2002
    Messages:
    397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Newcastle Upon Tyne
    Ratings:
    +24
    Ok, thanks Gordon.
     

Share This Page

Loading...