SKY+ Remote & Samsung LCD TV

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by phanco, Oct 7, 2004.

  1. phanco

    phanco
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    605
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +15
    Having just purchased a Samsung 15" Widescreen LCD TV for the bedroom, I cannot get the SKY+ remote control to control the TV. I have followed the remote coding procedure, tried all the samsung codes to no avail.

    Has anyone had any luck ?

    I have a V1 box, is there a more up-to-date version of the SKY+ remote available that might support this box ?

    I believe that Samsung make thier own panels, so I dont suppose another manufacturer code would work ?

    Any comments appreciated ...
     
  2. Only777

    Only777
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    684
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Cumbria
    Ratings:
    +124
    I had the same problem too with my lcd, I managed to get mine working using - 088

    If that doesn't work , here's all the codes for samsung I found:-

    065 584 645 037 245 476 516 292 318 236 398 244 100 118 060 088 642 672 646

    I have a normal Sky remote though, but I think the codes will be the same
     
  3. phanco

    phanco
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    605
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +15
    I cannot test today anyway, as the TV is back in its box after only a day as it keeps shutting down (I think it is overheating as it wont switch back on until you leave it alone for a while).

    SKY+ remote codes are 4 digits - do I just put a leading 0 ? Was your TV a samsung as well ?

    Thanks,

    Peter
     
  4. Only777

    Only777
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    684
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Cumbria
    Ratings:
    +124
    Yeah I've got a Samsung too.

    For 3 digit codes - press TV - press red & select for 2 secs - then enter a 3 digit code and the led should flash twice. Thats it :)
     
  5. phanco

    phanco
    Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    605
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +15
    Many Thanks - will try that when the replacement arrives and let you know how I get on (probably be the end of next week).
     
  6. tykent

    tykent
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Messages:
    486
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Camberley, Surrey
    Ratings:
    +22
    Only777. Thanks for that post, you've just made my day :thumbsup: The 088 code worked on my Samsung LCD TV. I tried all the ones I could find and none of them worked until now.
     

Share This Page

Loading...