Sky+ Remote issue

E

ed209

Guest
Hi folks

Can you help ?? I have just had Sky+ installed and I cannot get the remote to control my TV (JVC).

I have followed the instructions as per the user guide (code 0053) but this does not work !!

Any ideas ??
 

rct

Novice Member
Hi ed209! Welcome to the forums :hiya:

Try the "brand step and set" instructions on this site ;)

If that still doesn't do the trick, follow the "step and set" instructions.
 
B

bobgriffiths

Guest
Try these codes dont worry that they are not 4 digits long
681, 081, 122, 399, 221, 218, 220, 064 i am almost certain one of these will work.
 
E

ed209

Guest
Hi there RTC and Bobgriffiths !! :hiya:

Many thanks for the url and info !! I have tried the instruction and i have finally managed to get the remote to work with my tv !!

Only thing is i have now lost the use of the blue buttons :eek: tv guide, services, box office, etc. also the backup button tries to open text !!

Oh dear !! I seem to be having a bit of a mare !! :blush: :blush:

Any ideas folks ??
 
B

bobgriffiths

Guest
sorry to sound patronising if you already have done this or know this
but if you press the Sky button first then the remote should work all the sky features as normal (tv guide services etc) with only the volume working on your tv. If you press the TV button then it should work your tv the marked buttons may do a different function than labled .
to go back to a sky remote you just press the sky button again.

If this isnt the prblem let me know
Bob
 
E

ed209

Guest
Bob

Thanks but I have tried this !!

When i press the sky button on the remote it changes the channel on my tv !! It changes through my extension channels on my tv. So i cannot access the tv guide etc at all !!

Have i some how managed to load or set a macro ?? I have read something about these on satcure !!

Whats the best way (easiest) to reset my remote ??
 
E

ed209

Guest
:smashin:


Working at last !! Many thanks for your help Bob and RCT !!

I removed the batteries last night and replaced this morning. I then used the brand step and set function !! which gave me a code 081 and all is work fine !! Phew !!

:clap: :clap:
 

The latest video from AVForums

Podcast: Q Acoustics Q3030i, Humax Aura, Roku Streambar & WandaVision Reviews and more...
Top Bottom