Sky+ recording without extra Subcription?

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Nobber, Feb 26, 2005.

  1. Nobber

    Nobber
    Standard Member

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    317
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Hello

    Just bought a Sky+ box off ebay, but apparently I have to upgrade my subcription with sky just to record, I don't have any premium channels just the additional family pack, I don't really want any other channels...is there any way around this?

    thanks
    Nobber
     
  2. dolph

    dolph
    Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    1,191
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +26
    Don't think so mate - the recording function is remotely set up by Sky...
     
  3. dave_myth_magic

    dave_myth_magic
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi Nobber,

    I too have just taken on SKY+ and it is absolutely true you have to upgrade your package or pay £10 a month :thumbsdow ...my thoughts were to upgrade package and pay a little more, as what is a few extra quid on top of a tenner!!.....at least you are getting something for your money...I believe, but do check with SKY, that the cheapest package with 2 premium channels starts at £30?? (one sports and a couple of movie channels if I recall right).

    Hope it all works out okay

    Cheers

    Dave :smashin:
     
  4. tim1964

    tim1964
    Standard Member

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Messages:
    28
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    dave_myth_magic,

    Just the movies will do as it counts as 2 premium packages.

    Saves a few pennies not having the Sport.
     

Share This Page

Loading...