sky+ Recording Problems: Sound dropping Out

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Timbo21, Oct 25, 2005.

  1. Timbo21

    Timbo21
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    4,689
    Products Owned:
    4
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    London
    Ratings:
    +340
    Hi All :) ,

    Recently I've been getting problems with my Sky+ recordings - should mention I've got an Amstrad fitted with 160gb Samsung HDD. Basically, the sound mutes every few seconds. It doesn't do it on all recordings. I thought it was my Samsung HDD, but I put the original Seagate back in, which was perfect before I fitted the Samsung, and it does exactly same thing. I've done a full system reset & have even tried reloading the software, but none of this doesn't helps.

    Has anyone got any ideas what this may be, or experienced similar?

    T.
     
  2. Jinxy

    Jinxy
    Active Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    529
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Northampton
    Ratings:
    +37
    Yeah had the same as well, tends to be on the Movie channels and does it in live play as well as recorded. 1st time I notice was when the Harry Potter Film premiered a while ago,

    Steve
     
  3. Timbo21

    Timbo21
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    4,689
    Products Owned:
    4
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    London
    Ratings:
    +340
    Steve,

    Do you think it's the new software?

    T.
     
  4. Timbo21

    Timbo21
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    4,689
    Products Owned:
    4
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    London
    Ratings:
    +340
    Problem seems to be when using both feeds, i.e. when recording & watching another channel. Both signal inputs seem to be fine.

    Anyone else with similar/solutions?
     
  5. shoestring25

    shoestring25
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    4,616
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    essex
    Ratings:
    +945
    yes i have the same its the laest software update that has done it and as such there is absolutly nothing you can do about it! :mad:
     
  6. Timbo21

    Timbo21
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    4,689
    Products Owned:
    4
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    London
    Ratings:
    +340
    F**** :devil: :mad: :mad:

    Why can't they get it working properly before dumping it on us? I mean the previous software worked fine. It wasn't as though there was an urgent need. They could have given themselves enough time to sort it.
     
  7. Cynthia 7

    Cynthia 7
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yes, besides all the failed recordings, etc. I also have the muted sound sometimes. I am watching The Bill at the moment and it's particularly bad. That wretched update has a lot to answer for!
     
  8. Timbo21

    Timbo21
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    4,689
    Products Owned:
    4
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Location:
    London
    Ratings:
    +340
    I was about to get a HDD replacement. I hope they pull their finger out and get it sorted.
     

Share This Page

Loading...