Answered Sky Q Remote: too slippy?

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Eltee, Feb 18, 2018.

  1. Eltee

    Eltee
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 15, 2006
    Messages:
    4,102
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    UK
    Ratings:
    +553
    Anyone else find their Sky Q remote flying out of their hands on a regular basis or is it just me? The old Sky HD remotes were nice and chunky and had the anti-slip back to them. Has anyone shelled out a tenner for Sky’s silicone Q remote skin and does it make any difference?
     
  2. Best Answer:
    Post #5 by rs101, Feb 19, 2018 (1 points)
  3. Deleted member 92943

    Deleted member 92943
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I hate how sensitive the play, pause etc buttons are. Only has to be on the couch and it starts rewinding or pausing. So annoying.

    Can’t say it’s flown out of my hand though
     
  4. rs101

    rs101
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2016
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +173
    Yep - I had a silicone skin for my Q touch remote and it was great... Until the dog ate both the skin and remote!

    I think there's a business opportunity there - produce bitrex impregnated covers for remote controls.
     
  5. lowmans100

    lowmans100
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    1,489
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +467
    get the standard remote, i stopped using the touchpad remote within a week.
     
  6. rs101

    rs101
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2016
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +173
    Best Answer
    There's a new version of the touch remote - it's much improved. Also possible to disable touch functionality on it and still be able to use voice search.
     
    • Agree Agree x 2
    • Useful Useful x 1
    • List
  7. Eltee

    Eltee
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 15, 2006
    Messages:
    4,102
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    UK
    Ratings:
    +553
    I agree with the ridiculous touch sensitivity, I can just about live with that but I like the Bluetooth connectivity.
     
  8. Deleted member 92943

    Deleted member 92943
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Can you adjust and turn off the sensitivity on the old touch remotes or am I right that it’s only on the new remotes?

    I’ve seen videos online of where people have adjusted it in the settings but I don’t now have that option in the settings.
     
  9. Deleted member 92943

    Deleted member 92943
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Seems you can’t so I have ordered the new V2 touch remote. Sky pop kiosk were offering them for £20.
     

Share This Page

Loading...