sky panasonic locks up

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by abnett26247, Mar 6, 2005.

  1. abnett26247

    abnett26247
    Banned

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    sometimes my sky box , panasonic freezes up ie pixelation locks up (only way to unlock it/correct it is to go up a channel or down and then return to the original channel. it then is ok ) lnb has been changed 3 times , so any one know what is this problem please ? :confused: :suicide:
     
  2. abnett26247

    abnett26247
    Banned

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    any one know what the problem could be ,? :confused:
     
  3. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +325
    What model is it? TU-DSB..

    Dish alignment OK? Signal levels? Which channels are affected? Try 504 & 507. Waddya got?

    A. Dork
     
  4. bigiain

    bigiain
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I had a similar problem with a panasonic box - it looked like a weak signal. I use a building distribution system and none of my neighbours had the problem. The box was around 2 years old, so out of warranty -

    I bought one of the new pace boxes on e-bay - problem solved.

    I don't recall model details - I'm just about to head out to work, so I don't have time to look them up right now - I can get back to you later if you like.
     
  5. abnett26247

    abnett26247
    Banned

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yes it is my bro lives 1 mile away same box but no probs
     
  6. abnett26247

    abnett26247
    Banned

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yes thank youb if you would please.
     
  7. abnett26247

    abnett26247
    Banned

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Will try channels tonight /get back to you thanks.
     
  8. abnett26247

    abnett26247
    Banned

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    227
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Tried both and seem ok . locks up not all the time but now and again is this what you needed to know .
     
  9. vgopal

    vgopal
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i have a problem on a panasonic box, everytime i go on certain channels the box freezes, only way to unfreeze is reset the box with the power switch, at the plug,

    mainly happens on e4 and some other channels,
     

Share This Page

Loading...