Sky+ "Lost Time"

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by DaveP, Sep 19, 2003.

  1. DaveP

    DaveP
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I've got a bit behind in my viewing and have just started to watch programs recorded Tuesday night. All of them seem to have started recording 10-15 minutes late! This ruined a few key programs like Enterprise (2:20am wed) and The Shield. This latter will cost me money in the long run as I have been religously archiving each episode to DVD and now I'll have to buy the boxset!

    Was it just my box or did anyone else experience this?

    It's back to normal now, fortunately!

    Dave
     
  2. Brianjhussey

    Brianjhussey
    Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    242
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +9
    Dave,
    I recorded both those programmes on my VCR and encountered no problems.
    I don't know if this helps. Maybe a problem with your Sky box?

    Brian.
     
  3. uk_jih

    uk_jih
    Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2003
    Messages:
    175
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    There was some kind of problem on Tuesday night because at about 7:10 pm none of the channels showed what program was showing next.

    I unplugged my box and reset it and when it came back the time was out by 15 munutes.

    By the following morning the time was correct again.
     
  4. DaveP

    DaveP
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks Brian, I'd already pinned it down to Sky+ it was just a question of wether or not it was just mine, or if it was everyone. From what uk_jih says (thanks uk_jih), it seems fairly general.

    At least it's fixed now.

    Thanks again guys

    Dave
     
  5. Phatboy

    Phatboy
    Standard Member

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Messages:
    85
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +0
    Dave P

    How do you download from sky+ to DVD? Ive got a DVD writer on my PC but can't see how to get Sky+ recordings digitally to my PC.

    Don't tell me you disconnect the HDD and install it in your PC.
     
  6. DaveP

    DaveP
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I tried the PC route but it was too much like hard work! Bought a Panny HS2!

    Dave
     
  7. Phatboy

    Phatboy
    Standard Member

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Messages:
    85
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Location:
    Cardiff
    Ratings:
    +0
    what connections do you use?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice