sky+ loss of sound on 5.1 channels only help needed

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by philinman, Aug 15, 2003.

  1. philinman

    philinman
    Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    408
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    shropshire
    Ratings:
    +4
    I get a loss of sound on the 5.1 movie channels all other channels are ok the only way i can get the sound back is to cold boot the box (switch it off at the mains )
    does any one else get this problem:eek:
     
  2. leesbriggs

    leesbriggs
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Is it a V2 box by any chance?! There is a known software problem with Premier 1,2 and 3 losing the sound intermittently. I was told this by customer services and they are looking into it (Yeah right!) Only affects V2 boxes as far as I know and It's BLOODY ANNOYING!!!!
     
  3. philinman

    philinman
    Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Messages:
    408
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    shropshire
    Ratings:
    +4
    yes it is a v2 box bloody sky need a kick up the bum !!!
    thanks
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice