Sky HD issue with recorded playback

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Scapegoat, Sep 6, 2007.

  1. Scapegoat

    Scapegoat
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    2,638
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +137
    I upgraded my HDD a few months back for the Hitachi 1TB.

    Just recently about 50% of my recorded programmes (both Anytime and normal) are experiencing a short period of picture breakup and sound loss - it last no more than 5 seconds and only happens once per programme.

    I have a lot of stuff on there so do not want to go for a reset unless I am forced to.

    Any suggestions / people with similar issues.
     
  2. Ailegs

    Ailegs
    Active Member

    Joined:
    Jul 10, 2006
    Messages:
    448
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Ashford, Kent
    Ratings:
    +86
    Does it happen afet FFWD'ing through the adverts?

    Think I am having some problems with my standard HDD but it rectifies after a brief pause. (I presume for buffering)
     
  3. Scapegoat

    Scapegoat
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    2,638
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +137
    Its not linked to adverts or FFWD as it does it in the middle of films as well.
     

Share This Page

Loading...