1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky digital

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by adamjt7, Oct 20, 2005.

  1. adamjt7

    adamjt7
    Standard Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    14
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +3
    Can anyone shed any light on this problem plz i moved my sky box the other day and when i pluged it all back in there was no picture but i had sound i plug my digi box in using a scart lead.I tried the scart with my dvd player and that worked fine.
     
  2. Jules1975

    Jules1975
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Are all the scart leads pushed in fully? I have had this problem, you only need one slightly out to lose the picture.
     
  3. adamjt7

    adamjt7
    Standard Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    14
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +3
    Yes i`ve tried 3 different scart leads and made sure they were all plugged in fully.
     
  4. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    Just confirm that the TV scart input is correct for the feed it is receiving from the digibox, it may be looking for composite and getting RGB or vice versa, it may even be expecting s-video.

    Try the other scart output on the digibox as well and the RF just to confirm there is video being sent.
     
  5. adamjt7

    adamjt7
    Standard Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    14
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +3
    nothing as been changed on the set up of the tv and digibox just unplugged it and moved it and plugged it back in......no picture but sound .....
     
  6. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    Software can be a tricky thing, switching power off and then back on has been known to wipe previous settings which is why you should always check, better safe than sorry:)

    Have you tried the VCR scart output and the RF's to confirm there a signal being generated and while you have tested various cables were they all two way?
     
  7. maybepoet

    maybepoet
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I HAVE A SKY DIGI BOX AND WISH TO BE ABLE TO RECORD PROGRAMMES. i HAVE NO VIDEO RECODER BUT I DO HAVE A GOOD DVD PLAYER. CAN ANYONE SUGGEST THE BEST METHOD OF RECORDING PROGRAMMES? I DO NOT WISH TO HAVE SKY + AGAIN (NOT AFTER 12 DUFF BOXES!!)
     
  8. Bluevanman

    Bluevanman
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    There's no need to shout. If you connect your DVDR,providing your model is a recorder, to the VCR scart on the Sky box you should be able to record the channel the box is showing.
     
  9. Heinz

    Heinz
    Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    408
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Earle Colne, Colchester
    Ratings:
    +15
    A DVD player cannot record.
     
  10. maybepoet

    maybepoet
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Is there no way of recording other programmes other than the one I am watching?
     
  11. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Yes, Sky+ ...... it's what it was designed to do.
     
  12. maybepoet

    maybepoet
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Did you bother to read my message? I had 12 defective sky+ boxes and now rely on a free sat digibox which does not malfunction.
     
  13. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    If you take that sort of attitude, nobody will read your messages :thumbsdow
     

Share This Page

Loading...