1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky Digital remote controlling telly - how do I enter code?!

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Stevie G, Jun 8, 2002.

  1. Stevie G

    Stevie G
    Member

    Joined:
    May 2, 2002
    Messages:
    560
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +16
    Lost my Grundig Sky box manual, and just got a new telly. I know the telly's code, but anyone know how I enter it with the Sky remote?

    Thanks.....
     
  2. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,544
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    Might be wrong here but worth a try ;)

    From what I can remember you press "TV", then hold down the power button as you enter the code. Release the button and hey presto...!! :)

    Kelvin :D (hoping this works so he doesn't look like a muppet!!! :p )
     
  3. Stevie G

    Stevie G
    Member

    Joined:
    May 2, 2002
    Messages:
    560
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +16
    No, that didn;t work, but I do recall having to press the TV button and then something else...... just can't remember what!
     
  4. Steve_e42

    Steve_e42
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    From my Grundig Manual:

    1. Turn your TV on
    2. Press tv on your Sky remote
    3. Hold down select and the red key together for about two seconds, until the red light on the Sky remote blinks twice
    4. Press tv on your Sky remote again
    5. Key in the four digit code for you brand of tv, The light on the sky remote should blink twice.

    If it blinks once only, re-check code and start again at step 1.

    Hope this helps!
     
  5. Steve_e42

    Steve_e42
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Woops, there was more!

    6. Press the standby key on the sky remote
    If your TV switches off, press select. The light on the sky remote will blink twice.
    If your TV dones not switch off, press tv, then press the standby key. Repeat until TV turns off, then press select.
    7. Turn your tv back on again and press tv guide. If you see the TV guide screen, the remote control setup process is complete.

    If you do not see the TV guide screen, do the following:

    8. Press tv on teh sky remote.
    9. Hold down select and the green key together for about two seconds, until the red light on the sky remote blinks twice.
    10. Key in the number of the TV channel that you use for watching satellite TV
    11. Press select on your sky remote. The red light blinks twice. The remote control setup process is complete.

    Now, i hope it helps lol.
     
  6. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,544
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    Wow... Didn't remember it being that long winded!! (although it was about 2 years ago!!) :) Never mind... at least you got there in the end... ;)

    Kelvin :D
     
  7. Stevie G

    Stevie G
    Member

    Joined:
    May 2, 2002
    Messages:
    560
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +16
    Still won't work....how annoying! It's a Toshiba telly, and I've tried all four codes I've got (a few times each).
     
  8. bjd

    bjd
    Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2002
    Messages:
    2,197
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    N. Ireland
    Ratings:
    +176
    If it's one of the new Toshibas, do this:

    1) Press TV on the remote

    2) Hold down the Select and Red buttons for 2 seconds (LED blinks twice)

    3) Enter the code: use 536.......the LED should blink twice

    4) Try using the On/Off to switch off the TV

    If it doesn't work, repeat 2-4, using different codes

    Other codes at http://www.lpilsley.co.uk/digiremote.htm

    536 works on my 36ZP18
     

Share This Page

Loading...