1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sky+ Deleting Recordings

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by windfall, Dec 5, 2004.

  1. windfall

    windfall
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    2,327
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    LFC Kop End
    Ratings:
    +57
    Hi Chaps

    Has anyone seen their Sky+ box delete their recordings?

    This is the second time this has happened, it hasnt deleted all of the recordings but most of the ones I havnt archived off as yet.

    I have instant rewind set to 5 mins, there was over 40% space available.

    We turn the box off when not in use (via remote) and tbh this is starting to pee me off considerably!

    RF2 output is totally rubbish - 15 days before the year is up, so I will give then a shout and complain again! Just wanted to know if anyone else has the same issue?

    Thanks

    Tone
     
  2. Dabs

    Dabs
    Standard Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    296
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +2
    Hi ya
    i had 6 episodes of Little Britain and 3 were deleted and i had about 30% of space.(only the 40GB)
     
  3. Rasczak

    Rasczak
    Distinguished Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    21,146
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Argyll
    Ratings:
    +2,213
    Why not set it to manual delete only then?
     
  4. Dabs

    Dabs
    Standard Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    296
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +2
    Did'nt know you could,cheers for that Rasczak
     
  5. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    In regards to the RF2 output, have you manually tuned it to avoid clashes with the local RF frequencies used by terrestrial analogue/digital plus existing RF hardware in your home?
     
  6. windfall

    windfall
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    2,327
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    LFC Kop End
    Ratings:
    +57
    I have indeed but whatever I tune them to I get interference. The RF passthrough is better than watching the actual SKY signal, which is the reverse of the problem I had before this box was given to me!


    With regards to Auto/Man disk management - yes I forgot about that one, but even with over 50% of the disk available why should it delete stuff?


    God its awful!

    Tone
     
  7. windfall

    windfall
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    2,327
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    LFC Kop End
    Ratings:
    +57
    Chaps - further to this issue I had, does anyone know why the Sky+ box fails to record?

    Is there any thing anywhere that outlines some of the reasons for failed recordings?

    Cheers

    Tone
     
  8. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    Reasons for failure....

    1) Poor reception/installation
    2) HD spin up time
    3) EPG errors
    4) Now & Next info errors
    5) Corrupted hard drive
    6) Corrupted/buggy software
    7) User intervention
    9) Overheating
    8) Murphys Law


    I think that about covers it but anyone else feel free to add anything further:)
     

Share This Page

Loading...