SKY and using both SCART sockets

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Swiss-Steve, Nov 2, 2005.

  1. Swiss-Steve

    Swiss-Steve
    Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    Hi Everyone,
    I am trying to connect my SKY sat box, and use both SCART sockets,
    But No Go,
    as soon as I connect the second SCART (TV), I get no picture on the VCR SCART socket.

    I am using a VCR SCART cable to my DVD-R Hard Drive recorder,
    The second TV SCART with a SCART to Component convert for my Projector.

    I have swaped both SCART plugs, but it didn't fix the problem.

    Has anyone experienced this before?
    Or have an idea on how I can get both SCART's working?


    I appreciate any Help
    Cheers
    Steve
     
  2. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,712
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +484
    are you using a converter or just a scart to component cable?...if the latter your pj has to accept an RGsB input on component
     
  3. Swiss-Steve

    Swiss-Steve
    Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    No, It is a converter,
    The QED unit.

    The Projector is a Marquee 9500LC, and does not have a RGBs input,
    only RGBVH.
    I am using a HD Lezza as the scaler from the SKY/SCART/Component to CRT

    Cheers
    Steve
     
  4. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,846
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +975
    So you get a picture to the DVDR when it is the only one connected?
     
  5. Swiss-Steve

    Swiss-Steve
    Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    Yeah,
    As soon as I plug the other SCART in, out goes the picture

    Weird

    I may just have to get a SCART switch, then switch the output to the display I am watching, or the DVDR


    Cheers
    Steve
     
  6. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,712
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +484
    why dont you go: sky tv scart to dvdr, dvdr to Projector (via converter)?
     

Share This Page

Loading...