Sky+ and remote

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by 29aileen, Feb 11, 2009.

  1. 29aileen

    29aileen
    Standard Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    3
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi all,
    I have a Sony KDL40v4000 tv, and i cannot find the code to set my sky+ remote to enable the volume keys to work on the remote. Can anyone help me. thanks..
     
  2. SkyVanMan

    SkyVanMan
    Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    160
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +19
    press tv then hold down red+select together untill you get 2 blinks, press tv again enter 0000 then select.
     
  3. fernandez

    fernandez
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    6,039
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +995
  4. Hippogriff

    Hippogriff
    Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    162
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +7
  5. 29aileen

    29aileen
    Standard Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    3
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks everyone,,,1679 did the trick!!!! Cheers. :)
     

Share This Page

Loading...