1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Signal lost-source lock enabled - H30a PJ - How do i get the signal?

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by bikerjodie, Jun 25, 2005.

  1. bikerjodie

    bikerjodie
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    319
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +20
    I'm really struggling with my Themescene H30a!
    I'm getting no picture and this source lock enabled message even though i've been into the screen and switched the lock off!!!
    I'm thinking about giving up trying because i'm that 'scunnered' (good Scottish word there)

    Can anyone please help me???
     
  2. PJTX100

    PJTX100
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    8,129
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +562
    I think you mentioned that s-vid wasn't good either, which is strange.
    Could you confirm what you are connecting to the PJ?...PJ :)
     
  3. bikerjodie

    bikerjodie
    Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    319
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +20
    I was connecting a b tech 945 straight to the pj, then taking scarts from there to a denon dvd surround sound and freeview.
    I've managed to access the dvd's menu and switched the dvd to rgb rather than scart.... guess what? It worked!!!

    A little bit of time and a lot of patience and it's paid off

    thanks for trying to help

    :clap:
     

Share This Page

Loading...