1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sharp picture settings

Discussion in 'LCD & LED LCD TVs' started by richjthorpe, Jan 5, 2005.

  1. richjthorpe

    richjthorpe
    Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    2,026
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    dat london
    Ratings:
    +13
    Hi all,

    There was a thread that had a list of peoples Picture settings for their Sharp. Can anyone remember the thread ?

    Thanks,

    Richie.
     
  2. Weggie

    Weggie
    Active Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    2,807
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +90
    Bump, as I just purchased a Sharp LC26GA4E ;)
     
  3. aspender

    aspender
    Standard Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    44
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +0
  4. richjthorpe

    richjthorpe
    Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    2,026
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    dat london
    Ratings:
    +13
    That's the one, thanks aspender.

    Hugo, take a pic and stick it on the Aquos thread.
     
  5. blossom

    blossom
    Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    1,270
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Solihull
    Ratings:
    +15
    I have been playing with my LC26GA4E now for a couple of days. Can't believe the amount of picture options. Still haven't settled on a final set because my set up is not complete yet. I am waiting for my DVI cable to turn up.

    If anybody could post their settings in PC mode with DVI I would be very grateful.

    Will hopefully be wall mounting at the weekend. Have just ordered a VEDA Debut Z848 mount from hifistore.co.uk for £79.95.

    Has anybody used one of these for their Sharp? Be interested to know.

    Cheers

    Paul
     
  6. jimbob19

    jimbob19
    Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    1,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Dunstable
    Ratings:
    +47
  7. blossom

    blossom
    Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    1,270
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Solihull
    Ratings:
    +15
    Thanks Jimbob,

    I take it its still up there and solid. So you only used 4 bolts to hang it? I have to drill through plasterboard and into the brick outer wall of my house as its going into my conservatory. Any recommendations for fixings?

    Also how did you hide the cables? Have you got an up to date pic?

    Many thanks

    Paul
     
  8. Weggie

    Weggie
    Active Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    2,807
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +90
    I would love to place a picture but can't host it myself. I would still like to fine tune it myself (I have on order DVE but expect that it will take at least two-three weeks to arrive) and am only using RGB Scart (IXOS silver plated one) as I do not have component output on my DVD Player.

    I just got Ghost in the Shell 2 today and it looks the business even though I haven't done too much to it yet ;)
     

Share This Page

Loading...