1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Settop Box with DVI/HDMI

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by hinesle, Jan 27, 2005.

  1. hinesle

    hinesle
    Standard Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    159
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Ratings:
    +0
    Hi does anybody know if there are/plans for a freeview box that has a DVI/HDMI output to be released??? I am not intrested in sky just free-to-air

    Thanks
     
  2. BestGear

    BestGear
    Active Member

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    1,158
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +30
    ..not seen DVI/HDMI

    The netgem has component....

    D
     
  3. hinesle

    hinesle
    Standard Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    159
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Ratings:
    +0
    Thanks, but just after the pure digital thing..... with no analogue stuff in between the quest goes on...
     
  4. havabanana

    havabanana
    Standard Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    . . . I think I read somewhere that Humax are about to release an HDMI-equipped satellite receiver.

    Maybe a bit of "googling" is in order . . . :D

    I personally hope that Sky get in on the HDTV act quite quickly, as I've had a Philips plasma TV for a couple of months now and really notice the difference in comparison to an ordinary TV (especially after hooking up a Samsung DVD player via HDMI/DVI - brilliant!!).

    I guess over the coming months most companies will be releasing receivers with HDMI/DVI, so it's just a question of waiting for the right moment to buy the right receiver ( and then regretting it two weeks later when the next model is released - c'est la vie :rolleyes: )

    I've just found the article I was looking for. The Humax is apparently called "HD-7000", but that's basically all the article says . . .

    havabanana
     
  5. MAW

    MAW
    Banned

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    14,082
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Nr Dorking
    Ratings:
    +412
    Your best hope of this is to get a box and SDI mod it. Try Pluggedin.tv and see what they say on the subject. I'm also on this quest.
     
  6. hinesle

    hinesle
    Standard Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    159
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Ratings:
    +0
    Thanks guys,

    no matter which way you turn for HDMI it seems your stuffed at the moment. Dying to spend the £££ but it looks like a little patience is needed. Aaaaarrrrrrrrrr role on summer…
    :lease:
     

Share This Page

Loading...