Setting up delays, and clicks

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by jonjon, Jun 25, 2004.

Tags:
  1. jonjon

    jonjon
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    finally, after timing my wall drilling correctly with late nights and not waking up the neighbours, the TV's been moved and my speakers are up :thumbsup: :D

    what's the best wat to set up the delays on the AVR300 and/or DV79?

    do i just do it on one or the other? ie leave DV79 at 0's and change the AVR300 or visaversa?
    or do both? :confused: :confused:

    i'm also exprienceing clicks from speakers when skipping tracks on a DVD. anyone else had this? :confused:

    i haven't checked the TUV over HDMI yet.

    cheers,

    jon
     
  2. MattTheBeanster

    MattTheBeanster
    Active Member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    1,458
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +116
    I get the clicks too, they are caused by the decoding engaging/changing so a dvd skipping chapters or changing from 2 channel to DD when the menu is loading will cause a click.

    Maybe they'll do an upgrade to change it. If not i'm getting used to now.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice