1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Setting the plasma with Avia.

Discussion in 'Plasma TVs' started by Panosg, Sep 26, 2004.

  1. Panosg

    Panosg
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    827
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +3
    Hi all.

    Anyone out there can help me to my question please?

    I purchace a Avia Guide To Home Theatre CD to get the best out of my 42" plasma.
    Now on my plasma I have attached a Zinwell Bright View unit.

    When I will run Avia to adjust all the settings for the PQ ,will I have to adjusted them with the Zinwell or with TV ? :confused:

    Thanks in advance for any reply's :clap:
     
  2. Gordon @ Convergent AV

    Gordon @ Convergent AV
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    13,983
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Living in Surrey, covering UK!
    Ratings:
    +2,787
  3. Panosg

    Panosg
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    827
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +3
    Oh so you will do the scaler first THEN you do the tv?

    Cheers for your reply
     
  4. Gordon @ Convergent AV

    Gordon @ Convergent AV
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    13,983
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Living in Surrey, covering UK!
    Ratings:
    +2,787
  5. Panosg

    Panosg
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2004
    Messages:
    827
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +3
    :clap: Fantastic thanks for your help.
     

Share This Page

Loading...