1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Screen Curtains

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by MATT JENNER, Feb 2, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MATT JENNER

    MATT JENNER
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2000
    Messages:
    374
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Gravesend/Kent
    Ratings:
    +8
    FOrgive me if this question is the wrong forum, but i could not see where the best place to put this question,

    I have just sold my 7 ft owl screen and got hold of a new 8 ft 16:9 screen, it going to be mounted on the wall with all the usual cabinet surround etc, i would like to know where you can obtain remote control curtains ? that can be programmed to respond via the pronto remote ?

    Has anyone any idea ?

    I appreciate probaly a weird question for the crt forum, but as i have a crt, where better to ask than here
     
  2. ReTrO

    ReTrO
    Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2000
    Messages:
    3,499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    2
    Trophy Points:
    71
    Location:
    High Wycombe, Bucks, UK
    Ratings:
    +59
    I think there's some stuff in the DIY forum, back somewhere. Swish were the guys to get, until they stopped doing their remote cutains a couple years back. Not seen them anywhere for quite a while now. The only other company I know of is Silent Gliss, who's UK side are based in Kent, they are not cheap however.

    http://www.silent-gliss.co.uk/Web_2002/sggb/index.html
     
  3. ReTrO

    ReTrO
    Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2000
    Messages:
    3,499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    2
    Trophy Points:
    71
    Location:
    High Wycombe, Bucks, UK
    Ratings:
    +59
  4. MATT JENNER

    MATT JENNER
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2000
    Messages:
    374
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Gravesend/Kent
    Ratings:
    +8
    thanx guys,.

    i have looked at some sites as well as the ones you mentioned, and have sent off for some quotes
     
  5. ReTrO

    ReTrO
    Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2000
    Messages:
    3,499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    2
    Trophy Points:
    71
    Location:
    High Wycombe, Bucks, UK
    Ratings:
    +59
    No problemo.

    Post up some pics when you get it done, should look pretty sweet.

    :smashin:
     
  6. derekrcross

    derekrcross
    Standard Member

    Joined:
    Feb 20, 2001
    Messages:
    442
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Ratings:
    +0
  7. GavinBrowne

    GavinBrowne
    Active Member

    Joined:
    Jul 23, 2001
    Messages:
    232
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +4
    Hi,

    do any of you know if the autoglide units can be controlled by a pronto?

    cheers,

    Gavin.
     
  8. MATT JENNER

    MATT JENNER
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2000
    Messages:
    374
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Gravesend/Kent
    Ratings:
    +8
    Yes they can, according to lazer.com
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...