Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Savastore LCD Screens

Discussion in 'LCD & LED LCD TVs Forum' started by springy, Jun 10, 2005.

Tags:
  1. springy

    springy
    Standard Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2
  2. springy

    springy
    Standard Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    7
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2
  3. snoods

    snoods
    Active Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    303
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Kilwinning, North Ayrshire, Scotland, UK.
    Ratings:
    +64
    Looks really smart, and I thought the Currys price of £1,499 was good for a 37inch LCD.

    Only thing i see to moan about is, no mention of HDMI with HDCP input. But at this price I think it's amazing value. :thumbsup:
     
  4. ArNx

    ArNx
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0


    NOT SURE ON THESE LCD'S, BUT I SHOULD WARN YOU ALL...
    SAVASTORE AFTERSALE CUSTOMER SERVICE CAN BE REAL HELL!
    AVOID IF YOU CAN.
    I HAD WORST SHOPPING EXPERIENCE WITH THEM.
    THEY DON'T GIVE A :censored: AFTER PAYMENT.
     
  5. ase001

    ase001
    Active Member

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    264
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Stoke
    Ratings:
    +6
    The price is now £859.95 ex. £1,010.44 inc. Any good or bad feedback on this product and further negatives about Savastore? :)

    Because this is pretty dam good for a 37" LCD and being so much cheaper makes me very wary. :rolleyes:
     
  6. marty2005

    marty2005
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Messages:
    3,699
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Great Yarmouth
    Ratings:
    +155
    It doesn't have any scart inputs.

    Signal Input
    ㅁPC DVI, Analog RGB(15P D-SUB)
    ㅁVIDEO S-VHS X 1 , COMPONENT(Y,Pb,Pr) X 2, COMPOSITE X 3
    ㅁAUDIO PC Audio Input X 1, RCA L/R X 5

    I can not see the point of having 3 composite inputs.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice