1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Samsung plasma PS42V4S > no video but audio is there.

Discussion in 'Plasma TVs' started by n9pilot, Feb 27, 2005.

  1. n9pilot

    n9pilot
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi there,

    Please help me if anyone knows the solution for this kind of problems.
    I have Samsung plasma PS42V4S. 2 days before when i was watching a movie, suddenly i smell of burning something and then my plasma TV video flickered. so i ran and switched off my plasma.

    There was no flicker in light bulbs or any other equipments. and all fuses and othere electrical equipments are working fine.

    After that when ever i start my Plasma i can hear the sound but i can see very dull video.

    :lease:
     
  2. Setch

    Setch
    Standard Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    71
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Ratings:
    +2
    Is it still under warranty? If so get it fixed under the warranty, if not then you need to get a TV specialist out to give you a repair estimate.

    Setch
     
  3. Peabo

    Peabo
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I used to own the same Samsung as you. It broke after a week then its replacement broke after 2 weeks. Do what i did - get a refund and buy a better plasma.
     
  4. n9pilot

    n9pilot
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks Stech,

    Yes it's under warranty.
    but can anyone tell me what is the actual fault? so i can protect my plasma after it's get repaired.

    thanks
     

Share This Page

Loading...