Samsung DVD-R122

Discussion in 'Blu-ray & DVD Player Multiregion Hacks' started by paulhulatt, Jul 26, 2005.

  1. paulhulatt

    paulhulatt
    Standard Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    57
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Location:
    Gravesend, Kent
    Ratings:
    +0
    This hack works on my DVD-R122 and should also work on the DVD-R100 and DVD-R120

    1 Without Disk , press '0' 4 times.
    2 Press 'Repeat'
    3 Press 3,8,7,6,7
    4 After that you can see Number 2 (European Regional Code) in Upper left side.
    5 Press '9' for All Regions or '1' to '6' for specific regions and then 2 will be changed into the number you select.
    6 Press 'Open' then 'Close' ​
    Total process should be completed in 30 seconds.
     
  2. effnic

    effnic
    Banned

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sorry what exactly does that do?
     
  3. cmatt

    cmatt
    Active Member

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Messages:
    474
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +23
    it is pretty obvious that it unlocks the dvd player for multi region playback, seeming as it is in the DVD player handset hacks section *coughs*

    ta muchly mate! i was about to search for this as john lewis have a good offer on with their 32'' hd tv and dvd player and it looks like it will work :) will post a reply once ive tried it ;-)
     
  4. effnic

    effnic
    Banned

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    But my samsung is already multi region
     
  5. tbrown10

    tbrown10
    Standard Member

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    59
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Hi PaulHulatt , I tried this hack on my Samsung DVD R100 but without success. :suicide: I would appreciate it if you would go through each and every step taken. These are the steps I took:-
    1. Turned on TV (27" LCD).
    2. Turned on R100, Scart AV2 auto selected. Can see TV channel selected on R100 tuner on AV2.
    3. Made sure that there was no disc in the machine, press '0' four times on R100 remote control. All that happened was the the TV station toggled between PR '0' and PR '3'.
    4. Press 'Repeat' on R100 remote control.
    5. Press 3,8,7,6,7 on R100 remote control - only PR '07' appeared in the top left hand corner.

    I am doing something wrong but don't know where. Thanks in advance.
     
  6. RodeOrm

    RodeOrm
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Does this work on the R-125, if not does somebody know how to make the Samsung R-125 region free?
     
  7. Hackeroonie

    Hackeroonie
    Active Member

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    252
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Cardiff...Wales
    Ratings:
    +18
    Folks

    The Hack at the top of this Forum is for a Player Purchased in Region 2

    If your Player is Purchased in another Region then the Numbers in step 3 will need to be different

    Here are the Codes for different Regions

    RC 1: 2, 9, 3, 3, 4
    RC 2: 3, 8, 7, 6, 7 (or 5,7,5,3,8 )
    RC 3: 5, 6, 7, 3, 2
    RC 4: 7, 6, 8, 8, 4
    RC 5: 5, 3, 8, 1, 4
    RC 6: 2, 4, 4, 6, 2


    Remember these codes are for the Region the Player was purchased in ...not to actually select the Region

    The region select screen appears after the correct code is applied

    So for example if your Player is Purchased in Region 1 then the codes in step 3 should read 2,9,3,3,4 ...NOT 3,8,7,6,7

    Also Note there are Two Repeat Buttons on the Remote Control, Use the Bottom Right hand One. Do NOT confuse yourself with the "Repeat A-B"
    Button.


    Hope this helps

    Hackeroonie
     
  8. tprice997

    tprice997
    Standard Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm way behind doing this, but the hack doesnt seem to work for me. I do everything as suggested, but the number 2 doesnt appear after I have entered the numbers. Nothing appears. I have tried 4 zeros and 5 zeros and with both R2 codes and the R1 code. I guess I could try the other region codes? My remote seems to be a bit different as well, as the Repeat button is bottom but central left, not right and there is no other Repeat A B button. Can anyone help?
     
  9. jsb500

    jsb500
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi, before you do anything, make sure you have pressed TV/DVD on the remote control (next to the 0 button) until the DVD player display says 'TV'- then you can enter the codes (took me ages to work this out!)

    Hope this helps..
     
  10. AV Newbie

    AV Newbie
    Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2005
    Messages:
    631
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London, UK
    Ratings:
    +20
    Having trouble getting this to work on my g/f's unit.

    Followed the instructions (including getting it to display "TV" before-hand,) but no luck.

    Any other thoughts?

    Cheers.
     
  11. tprice997

    tprice997
    Standard Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the tip on making sure the DVD player was set to 'TV' first. This worked a treat ..... except I had to make sure it was set to 'DVD' first on mine rather than 'TV'!
     

Share This Page

Loading...